offline

Hírek, információk, gondok, bajok, problémák távközléssel, telefon- és internet -szolgáltatókkal, -szolgáltatásokkal

  • offline.blog.hu

  • Panaszod, ötleted van? Írd meg nekünk!
  • Friss kommentek

    Google Hírdetés

    Zugügyvéd

    Nincs megjeleníthető elem

    Tékozló Homár

    Nincs megjeleníthető elem

    Fogyasztók

    Nincs megjeleníthető elem

    NHH

    Nincs megjeleníthető elem

    INVITEL Zrt. ÁSZF május 20-tól érvényes változásai

    2008.05.02. 09:00 | offline | Szólj hozzá!

    Címkék: telefon internet invitel ászf hangszerződés hűségszerzôdés

    Összefoglalom röviden az INVITEL Távközlési Zrt. (Invitel) távbeszélő, valamint az internet, adathálózati és bérelt vonali szolgáltatásainak nyújtására vonatkozó általános szerződési feltételeinek (Telefon ÁSZF illetve Internet ÁSZF) 2008. május 20. napjától érvényes változásait:

    •   A Telefon ÁSZF törzsszövegét érintő változások
    1. Az előfizetői szerződés megkötésére irányuló igénybejelentés kötelező tartalmi elemei közül kikerül a természetes személy előfizető anyja neve (2.3 (4) b. pont).
    2. Az írásban történő szerződés esetében pontosításra kerül annak szabályozása, amikor Előfizető helyett és javára a szerződést annak közeli hozzátartozója - és/vagy azzal közös háztartásban élő személy, avagy olyas valaki, aki egyéb okból biztos abban, hogy az Elıfizető a szerződés aláírásával egyetért - írja alá (2.4.1. (3) pont).
    3. Az előfizetői szerződés megkötésének szabályai kiegészülnek az üzleten kívül - általában az Előfizető lakásán - írásban kötött előfizetői szerződések megkötésének speciális szabályaival (2.4.1.1. pont).

    4. Módosulnak - pontosításra ill. részletezésre kerülnek, valamint kiegészülnek - az előfizetői szerződés szóban - telefonon keresztül - történő megkötésének szabályai   (2.4.2 pont).

    5. Kiegészül az Előfizető kérelmére történő szolgáltatás szüneteltetés szabályozása azzal, hogy amennyiben Előfizető a szüneteltetést hűségidőszak alatt kéri, a hűségidőszak a szüneteltetés időtartamával meghosszabbodik (6.3 (1) pont).

    6. Amennyiben a  Szolgáltató által - az Előfizető szerződésszegése kapcsán - sor került az előfizetői szolgáltatás igénybevételének korlátozására, akkor ha az Előfizető a korlátozásra okot adó körülményt megszünteti, a korlátozást az Előfizető kérésére a szolgáltató köteles feloldani. Ennek határideje a korábbi haladéktalan feloldásról két munkanapra módosul (7.1 (2) pont).

    • A Telefon ÁSZF mellékleteit érintő változások
    1. A szolgáltatások díjait tartalmazó 2.1. számú mellékletben a rövidített hívószámokat tartalmazó 1.2.12 pont kiegészül a ViDaNet ügyfélszolgálat 1214-es és a MTT ügyfélszolgálat 1429-es, kék szám hívásként díjazott rövid hívószámával. A NeoPhone szolgáltatáshoz kapcsolódóan 2008.06.01-től bevezetésre kerül a 14541-es Invitel – NeoPhone szolgáltatások hívószám, mely kék szám hívásként lesz díjazva; ezzel párhuzamosan 2008.06.01-től változik a 1240-es Invitel – NeoPhone ügyfélszolgálat rövid hívószám díjazása is, a 1240-es szám hívása 2008.05.31-ig Díjmentes, 2008.06.01-től kék szám hívásként lesz díjazva.
    2. Az ügyfélkapcsolati pontokat tartalmazó 4. számú mellékletben pontosításra kerül az orosházi Telepont címe: 5900 Orosháza, Kazinczy u. 1.

    • Az Internet ÁSZF törzsszövegét érintő változások
    1. Az írásban történő szerződés esetében pontosításra kerül annak szabályozása, amikor Előfizető helyett és javára a szerződést annak közeli hozzátartozója - és/vagy azzal közös háztartásban élő személy, avagy olyas valaki, aki egyéb okból biztos abban, hogy az Elıfizető a szerződés aláírásával egyetért - írja alá (2.4.1. (3) pont).
    2. Az előfizetői szerződés megkötésének szabályai kiegészülnek az üzleten kívül - általában az Előfizető lakásán - írásban kötött előfizetői szerződések megkötésének speciális szabályaival (2.4.1.1. pont).
    3. Módosulnak - pontosításra ill. részletezésre kerülnek, valamint kiegészülnek - az előfizetői szerződés szóban - telefonon keresztül - történő megkötésének szabályai   (2.4.2 pont).
    4. Kiegészül az Előfizető kérelmére történő szolgáltatás szüneteltetés szabályozása azzal, hogy amennyiben Előfizető a szüneteltetést hűségidőszak alatt kéri, a hűségidőszak a szüneteltetés időtartamával meghosszabbodik (6.3 (1) pont).
    5. Amennyiben a  Szolgáltató által - az Előfizető szerződésszegése kapcsán - sor került az előfizetői szolgáltatás igénybevételének korlátozására, akkor ha az Előfizető a korlátozásra okot adó körülményt megszünteti, a korlátozást az Előfizető kérésére a szolgáltató köteles feloldani. Ennek határideje a korábbi haladéktalan feloldásról két munkanapra módosul (7.1 (2) pont).
    6. A határozatlan idejű előfizetői szerződés Előfizető részéről történő felmondásának szabályozása kiegészül az alábbi mondattal: "Az előfizetői szerződés e-mail formájában nem mondható fel." (8.1.1 (1) pont)

    • Az Internet ÁSZF mellékleteit érintő változások
    1. Az ügyfélkapcsolati pontokat tartalmazó 4. számú mellékletben pontosításra kerül az orosházi Telepont címe: 5900 Orosháza, Kazinczy u. 1.

    Az előfizetői szerződések, továbbá az ÁSZF-jelen módosítással nem érintett pontjai változatlan tartalommal hatályban maradnak. A módosított ÁSZF egységes szerkezetbe foglalt szövege, valamint annak Kivonata megtekinthető az Invitel internetes honlapján (www.invitel.hu), továbbá az Invitel Telepontjaiban (ügyfélszolgálati irodákban).

    A bejegyzés trackback címe:

    https://offline.blog.hu/api/trackback/id/tr67450689

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
    süti beállítások módosítása