offline

Hírek, információk, gondok, bajok, problémák távközléssel, telefon- és internet -szolgáltatókkal, -szolgáltatásokkal

  • offline.blog.hu

  • Panaszod, ötleted van? Írd meg nekünk!
  • Friss kommentek

    Google Hírdetés

    Zugügyvéd

    Nincs megjeleníthető elem

    Tékozló Homár

    Nincs megjeleníthető elem

    Fogyasztók

    Nincs megjeleníthető elem

    NHH

    Nincs megjeleníthető elem

    Új UPC chello akció - Hűségvállalás nélkül!

    2008.09.01. 10:00 | offline | Szólj hozzá!

    Címkék: internet upc akció

    2008. szeptember 1-jétől visszavonásig új előfizetési akciót hírdet a UPC. Azon akció az upc internet-szolgáltatással nem rendelkező (upc kábeltv/upc digitális kábeltv és/vagy upc telefon-előfizetők) upc ügyfelekre, vagy olyan új előfizetőkre érvényes, akik még nem ügyfelei a UPC-nek, de egyszerre legalább két új kábeles szolgáltatást rendelnek meg, melyből az egyik a upc internet-szolgáltatás.

    Az akció újdonsága, hogy az akciós havidíjakat a upc-től eddig nem látott módon, hűségvállalás nélkül lehet igénybe venni, ezen lépésre valószínűleg a DIGI Kft. szintén hűségvállalás nélküli internet, kábeltv és telefon előfizetései által támasztott verseny okán kényszerült a UPC.

    Az akció keretében a kedvezményes upc internet havidíjakat 2009. augusztus 31-ig biztosítja a szolgáltató, de - mivel nincs hűségvállalás -, így a szolgáltatás következmények nélkül felmondható akár 2009. augusztus 31-je előtt is, vagy az árak kedvezőtlen változása esetén akár az akciós periódus után.

    Az akcióban nem vehetnek részt azon előfizetők, akiknek upc internet és/vagy kiegészítő szolgáltatása 2008. augusztus 1. után szűnt meg, és a megszűnttel azonos szolgáltatási címre kérik a szolgáltatást, és/vagy a szolgáltatást a korábbi előfizetővel egy háztartásban élő hozzátartozó igényli, vagy fennálló díjtartozásuk van.

    Feltétel továbbá, hogy az előfizető a kedvezményes időszak alatt legalább egy másik UPC kábeles szolgáltatásra vonatkozó előfizetői jogviszonyát folyamatosan fenntartsa, és az általa megrendelt szolgáltatásoknak — melyeket a szolgáltató egy ügyfélazonosítón tart nyilván — azonos hozzáférési ponton kerüljenek felszerelésre.

    Az akciós csomagok részletesen:

     

    • CHELLO BRONZE

      Letöltés: 2 Mbit/s
      Feltöltés: 1 Mbit/s

      Havidíj új upc internet előfizetőknek két új UPC kábeles termék (internet, telefon, kábeltv) egyszerre történő megrendelése vagy meglévő upc kábeltv/upc telefon szolgáltatás esetén: br. 4500 Ft

      Csak chello bronze megrendelése esetén a havidíj: br. 5000 Ft
       
    • CHELLO SILVER

      Letöltés: 10 Mbit/s
      Feltöltés: 2 Mbit/s

      Havidíj új upc internet előfizetőknek két új UPC kábeles termék (internet, telefon, kábeltv) egyszerre történő megrendelése vagy meglévő upc kábeltv/upc telefon szolgáltatás esetén: br. 7000 Ft

      Csak chello silver megrendelése esetén a havidíj: 7500 Ft
       
    • CHELLO GOLD

      Letöltés: 20 Mbit/s
      Feltöltés: 3 Mbit/s

      Havidíj új upc internet előfizetőknek két új UPC kábeles termék (internet, telefon, kábeltv) egyszerre történő megrendelése vagy meglévő upc kábeltv/upc telefon szolgáltatás esetén: br. 9000 Ft

      Csak chello bronze megrendelése esetén a havidíj: 9500 Ft
       

    Az akciós belépési díj megrendelésenként 3000 Ft. Amennyiben online vagy SMS-ben adja le megrendelését, a belépési díj 2000 Ft. 2000 Ft a belépési díj abban az esetben is, ha vállalja, hogy csoportos beszedési megbízással egyenlíti ki havi számláját. A belépési díjkedvezmények nem összevonhatók.

    Részletek:

    https://www.upc.hu/upc_internet/

    A bejegyzés trackback címe:

    https://offline.blog.hu/api/trackback/id/tr70642829

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
    süti beállítások módosítása