offline

Hírek, információk, gondok, bajok, problémák távközléssel, telefon- és internet -szolgáltatókkal, -szolgáltatásokkal

  • offline.blog.hu

  • Panaszod, ötleted van? Írd meg nekünk!
  • Friss kommentek

    Google Hírdetés

    Zugügyvéd

    Nincs megjeleníthető elem

    Tékozló Homár

    Nincs megjeleníthető elem

    Fogyasztók

    Nincs megjeleníthető elem

    NHH

    Nincs megjeleníthető elem

    Tudnivalók jelenlegi UPC internet előfizetőknek

    2008.04.11. 09:00 | offline | Szólj hozzá!

    Címkék: internet szélessáv upc

    Új logóval, letisztult új arculattal, és új reklámfilmekkel jelenik meg a kábeles távközlési vállalat. Megváltozott a UPC emblémája és teljes külső megjelenése. Az arculatváltás a cég szándékai szerint a digitális átalakulást, az internet, tévé és telefon-szolgáltatások fejlődése révén létrejövő kapcsolatok és elérhető információk kibővülését fejezi ki, a sokak számára bonyolultnak tűnő rendszerek közti átláthatóságot szimbolizáló, egyszerű formában.



    A UPC-virág a márka értékeit hivatott közvetíteni. A vállalat weboldala szerint az új embléma "játékosságával magára vonja a figyelmet és újdonságok kipróbálására ösztönöz. A hol kinyíló, hol bezáruló virág különféle érzelmeket, hangulatokat fejez ki, és mindig új oldalát mutatja."

    Az egyszerűsítés nemcsak a vállalati megjelenítésben, de a UPC szolgáltatási kínálatában is észlelhető. A digitális kábeltévé-szolgáltatás elindulásával párhuzamosan a cég bejelentette termékstruktúrájának egységesítését, így március 31-étől a tévé, internet és telefon előfizetőinek is egyaránt három alapcsomagot kínál: start, bronze és silver néven. A konszolidálás jegyében továbbá a UPC ernyőmárka alá került a cég érdekeltségében lévő Monor Telefon Társaság, amelynek új márkaneve ezentúl upc telekom.

    GYAKORLATI TUDNIVALÓK JELENLEGI UPC INTERNET ELŐFIZETŐINKNEK

    A bejegyzés trackback címe:

    https://offline.blog.hu/api/trackback/id/tr32422166

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
    süti beállítások módosítása