offline

Hírek, információk, gondok, bajok, problémák távközléssel, telefon- és internet -szolgáltatókkal, -szolgáltatásokkal

  • offline.blog.hu

  • Panaszod, ötleted van? Írd meg nekünk!
  • Friss kommentek

    Google Hírdetés

    Zugügyvéd

    Nincs megjeleníthető elem

    Tékozló Homár

    Nincs megjeleníthető elem

    Fogyasztók

    Nincs megjeleníthető elem

    NHH

    Nincs megjeleníthető elem

    UPC ÁSZF változás, forgalmi korlát 250GB->300GB!

    2008.05.15. 10:30 | offline | 3 komment

    Címkék: telefon internet upc ászf

    2008. június 01-i hatállyal módosulnak a UPC Magyarország Kft. internet-hozzáférési szolgáltatásaira és helyhez kötött telefon szolgáltatásaira vonatkozó Általános Szerződési Feltételei. A helyhez kötött telefon szolgáltatásra (és a vezetékes műsorjel-elosztásra) vonatkozó Általános Szerződési Feltételekben egyetlen változás, hogy az ÁSZF 17.2 pontja (Számlázás gyakorisága) és az 1. sz. Melléklet (Szolgáltatási Területek) kiegészül három új szolgáltatási területtel: Alsóörs, Lovas, Paloznak.

    Ennél fontosabb változtatás az internet-hozzáférési szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési Feltételekben történt; itt ugyanis a fenti változáson kívül módosul az ÁSZF 10.1 pontja (A Szolgáltató hálózatának veszélyeztetése miatti korlátozás): a "forgalmi korlát" 250GB-ról 300GB-ra emelkedik! Egész pontosan  az extrém használat fogalma úgy módosul, hogy ha az előfizető adatforgalma egymást követő három hónap átlagában a 300 Gigabyte-ot meghaladja (a korábbi 250 Gigabyte helyett), akkor valósul meg az extrém használat, ami a már ismert korlátozásokkal, ill. esetlegesen az előfizetői szerződés felmondásával járhat. A félreértések elkerülése végett belekerült az ÁSZF hivatkozott pontjába az is, hogy az extrém használat miatti korlátozás idejére is a teljes havidíjat meg kell fizetni: "A szolgáltatás korlátozásának időtartama alatt az Előfizető az egyedi előfizetői szerződésében meghatározott havidíjat köteles fizetni, mely díj a korlátozásra okot adó időszakban megvalósult, a fentiekben meghatározott, extrém használat ellentételezéséül szolgál."

    A bejegyzés trackback címe:

    https://offline.blog.hu/api/trackback/id/tr27459291

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Amba 2008.07.28. 22:08:33

    Ennyit arról, hogy mit jelent a JÚPÍSZÍ-nek a "korlátlan" kifejezés. Köszönöm neked JÚPÍSZÍ, a felhasználók újbóli átvágását!

    Lesliebá 2008.07.31. 16:42:16

    Csatlakozom Ambához! 2 E-mail-váltásom már volt korábban a júpíszível, amikor fejükbe vették az "adatforgalom alkalmazás-szintű menedzselésének" a tervét. (ez annyit tesz, nem arra használom a netet, amire akarom, hanem dolgokat lassítanak, hogy az általuk preferált (esetleg "fizetős") cuccok gyorsabbak lehessenek. Ez olyan, mintha korlátoznák, mikor mehet a mosógépem, s mikor csak az éjjeli lámpám... Ez a korlátozás a saját rendszerükről kiállított "szegénységi bizonyítvány". Megjelent lakóhelyemen a "konkurrens" cég (melynek terjedését a júpíszí tűzzel-vassal akadályozta, hogy egyeduralkodó maradhasson), s erősen várom a váltás lehetőségét.

    MekkMester 2009.02.26. 13:51:21

    Jön a DIGI! :)
    Káposztásmegyeren tökönböki magát a lyúpíszí! :)
    süti beállítások módosítása