offline

Hírek, információk, gondok, bajok, problémák távközléssel, telefon- és internet -szolgáltatókkal, -szolgáltatásokkal

  • offline.blog.hu

  • Panaszod, ötleted van? Írd meg nekünk!
  • Friss kommentek

    Google Hírdetés

    Zugügyvéd

    Nincs megjeleníthető elem

    Tékozló Homár

    Nincs megjeleníthető elem

    Fogyasztók

    Nincs megjeleníthető elem

    NHH

    Nincs megjeleníthető elem

    T-COM ÁSZF május 1-től érvényes változásai

    2008.04.28. 11:15 | offline | Szólj hozzá!

    Címkék: t com ászf

    Közlemény a Magyar Telekom Nyrt. Általános szerződési feltételeinek módosulásáról


    A Magyar Telekom Nyrt. 2008. május 1-jei hatállyal módosítja a Telefonszolgáltatások igénybevételére vonatkozó általános szerződési feltételeit (Telefon ÁSZF).

    1. Bővül a Magyar Telekom vezetékes hálózatából elérhető ügyfélszolgálati számok köre a Business Telecom Kft. 1235-ös, helyi díjazású számával (Telefon ÁSZF Függelék V. fejezet 2.5.20.).

    2. Pontosítjuk a Magyar Telekom díjmentesen elérhető ügyfélszolgálati számait (Telefon ÁSZF Függelék V. fejezet 2.4.3.).

    3. Pontosítjuk az adatkezelési célokat és az adatkezelés időtartamát a hatályos jogszabályoknak megfelelően (Telefon ÁSZF Törzsrész III. fejezet 3.3.).

    4. Meghatározzuk, mely szolgáltató minősül alternatív szolgáltatónak (Telefon ÁSZF Törzsrész II. fejezet).

    A fenti változásokat a körülményekben bekövetkezett lényeges változás, illetve jogszabályi előírás indokolja. Tájékoztatjuk továbbá tisztelt ügyfeleinket, hogy amennyiben
    a jelen módosításokat nem kívánják elfogadni, úgy az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény 132. § (4) és (5) bekezdéseiben meghatározott jogokkal élhetnek. Az Általános szerződési feltételek módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt szövege 2008. március 31-étől megtalálható a Magyar Telekom Nyrt. honlapján (www.magyartelekom.hu) és valamennyi ügyfélszolgálatán. Ügyfeleink a változásokról a Magyar Telekom hálózatából díjmentesen hívható 1412 ügyfélkapcsolati számon is tájékozódhatnak.
    (forrás: http://www.t-com.hu/egyeni/docs/hirdetmeny_080331.pdf)

    A bejegyzés trackback címe:

    https://offline.blog.hu/api/trackback/id/tr66452485

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
    süti beállítások módosítása